MONTAJ AER CONDITIONAT

Montaj aer conditionat pentru racoarea casei tale

Noi aducem confortul termic in locuinta dumneavoastra cu o gama variata de aparate aer conditionate, pentru care va oferim si servicii de Montaj si intretinere. Fiecare tip de aparat prezinta caracteristicile sale particulare, de aceea tehnicienii nostri acorda o atentie deosebita montajului. In plus, din punct de vedere statistic, un serviciu de Montaj aer conditionat asigurat de profesionisti mareste cu pana la 50% durata de viata a aparatului pe care l-ati achizitionat.

Instalarea acestor aparate presupune efectuarea unor operatiuni standard, adaptate totodata la facilitatile prezente in fiecare spatiu si la cerintele clientilor. Orice aparat de aer conditionat este alcatuit din unitatea interioara si cea exterioara, acestea fiind conectate printr-un traseu frigorific vidat. De la pozitia unitatii interne si pana la inaltimea la care este pozitionat aparatul, fiecare detaliu conteaza. De aceea, noi va punem la dispozitie cei mai buni specialisti, care sa asigure o functionare impecabila a aparatului.

Montaj aer conditionat – recomandari utile

Inainte ca specialistii sa efectueze tot ceea ce este necesar pentru Montaj aer conditionat, este bine sa cunoasteti cateva aspecte precum:

  • Pozitia unitatii interne – unitatea trebuie pozitionata la o inaltime optima, ceea ce inseamna o distanta de 5-10 cm fata de tavan. In acest fel, incaperea va fi racita/incalzita intr-un timp cat mai scurt, iar randamentul aparatului va fi excelent.
  • Instalarea in fiecare incapere – pentru a beneficia de o eficienta maxima, aparatele de aer conditionat trebuie sa fie montate in spatii individuale. Astfel, acestea nu vor fi amplasate pe hol sau la intrarea intr-o locuinta, intrucat aerul rece/ cald nu va ajunge si in restul incaperilor adiacente in mod corespunzator. In plus, consumul va fi unul ridicat, iar eficienta aparatului extrem de scazuta.
  • Amplasarea unitatii externe – Montajul acestei unitati se va face conform recomandarilor primite de la producator, numai de catre o echipa de specialisti.
  • Montajul  furtunului de evacuare a condensului – pe langa instalarea corecta a acestui furtun, acesta trebuie sa fie intretinut corespunzator pe toata durata utilizarii sale.
  • Lungimea traseului frigorific – consumul aparatelor de aer conditionat este influentat de aceasta componenta, astfel ca lungimea traseului frigorific trebuie sa fie de cel mult 7 ml la aparatele clasice si de cel maxim 15 ml la aparatele cu inverter.

Beneficiaza de Montaj aer conditionat in conditii excelente!

Pentru a fi siguri ca aparatul de aer conditionat va functiona fara probleme pentru o perioada de timp cat mai lunga, este important sa optati pentru Montaj aer conditionat realizata de catre specialisti. De aceea, echipa noastra de tehnicieni se asigura ca investitia dumneavoastra este valorificata corect, iar acest lucru incepe inca din momentul instalarii sistemului de climatizare.

Metadescription:

Alege Montaj aer conditionat de la Klima Point si beneficiezi de siguranta, ranadament maxim si preturi mici!

Nu există produse în această secțiune